Húsvéti jótékonysági gasztro-show

Kategória: Adomány.

Admin kategória: Hír.

A Pólus Center tavaszi kampányának záróeseményén, április 4-én, 11.00 és 18.00 óra között megrendezésre kerülő Jótékonysági gasztro-show-n Lázár Chef és kiskuktái által a látványkonyhában elkészített ételeket bárki megkóstolhatja, 500Ft-os kuponokért cserébe. Az eladott utalványokból befolyt összeg révén az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa sportszerekre elkölthető anyagi támogatásban részesül.

A kuponokhoz kétféle módon juthatnak hozzá az érdeklődök. Egyrészt egy vásárlásösztönző promóció keretében minden elköltött 5000 Ft után 500 Ft-os gasztro-utalványt kap ajándékba az, aki regisztrálja a blokkjait április 4-ig. A regisztrálók  emellett értékes nyereményjátékban is részt vehetnek, aminek fődíja egy 1 millió forint értékű álomkonyha. Aki nem rendelkezik a fenti 500 Ft-os kuponnal, az a helyszínen is megvásárolhatja azt, így megkóstolhatja Lázár reform ünnepi ételeinek bármelyikét.

A mesterszakács nem egyedül készíti el a húsvéti menüt, ugyanis a Pólus Center Facebook oldalán március 31-ig futó húsvéti receptverseny szerencsés öt nyertese segíti majd munkáját. A már elindult versenyben receptek és fotók feltöltésével lehet részt venni, a pályázók közül négy nyertest Lázár Chef választ majd ki, egyet pedig a közönség. A kukták 1-1 órán keresztül a színpadon felállított látványkonyhában mutathatják meg tudásukat, és főzhetik meg közösen a menüt, például a reform csülköt kalácsban sütve tormás majonézzel, sárgarépával és angolzellerrel.

Lázár Chef Image

„A főzésre nem úgy kell tekintenünk, mint egy kötelező napi feladatra, hanem remek program is lehet. A húsvéti készülődés kiváló lehetőséget biztosít új ízek és ételek kipróbálására a klasszikus húsvéti fogások hozzávalóinak kombinálásával, valamint szokatlan alapanyagok hozzáadásával. Mindenkinek azt ajánlom, hogy bátran merjen kísérletezni a konyhában, hiszen nincs elrontott étel, legfeljebb más lett, mint amit készíteni szerettünk volna” – mondta Lázár Chef.

A tavaszi kampányról, a húsvéti receptversenyről és az április 4-i gasztro-show-ról további információ a www.polus.hu oldalon található.
(BrandTrend)