A Jótündér és a Panasonic

Kategória: Aktuális.

A 2010-ben életre hívott Jótündér a Rászorultak Megsegítéséért Alapítvány az elmúlt három évben már több tucat családnak nyújtott segítséget. Több száz, árvaházban élő kisgyermeknek, hátrányos helyzetű családnak juttatott műszaki berendezéseket, több kamionnyi játékot és sok százezer forintot osztott szét Családsegítő Központok segítségével.

Panaconic_LED_1

A Jótündér az idén a TV2-vel közösen november 18. és december 24. között 24 családnak kíván segítséget nyújtani. A kampány egy felhívással indult, amely megszólította a lakosságot, és kérte azoknak a családoknak a jelentkezését, ahol a mindennapi életet megkönnyítő műszaki berendezésekre lenne szükség. Az adventi időszakban ezután minden nap a TV2 Mokka című műsorában élő bejelentkezéssel nyitnak ki az adventi kalendáriumban egy-egy kis ablakot, amikhez egy-egy kérdés és nyeremény is tartozik majd.

A nyertesek a felajánlásokhoz hasonló komoly nyereményeket kapnak a játékban, sőt lehetőségük van nyereményük jótékony felajánlására is. Az akciót egy árverés zárja, amelynek helyszíne szintén a TV2 Mokka című műsora lesz, és a résztvevők egy Panasonic csomagra tehetik meg tétjeiket. Az így befolyt összeget az Alapítvány segítségével használhatja majd fel a kiválasztott család.

Ehhez az akcióhoz csatlakozott, a Panasonic LED termékek importőre, a Kapacitás Kft. felajánlásával, miszerint a kiválasztott otthonokat egy szakmai egyeztetés után olyan Panasonic LED világítással szerelnék fel, amely az azonnali ajándékon túl folyamatos kb. 84%-os megtakarítást eredményezne a háztartásokban.

Panaconic_LED_2

Az ajándékcsomagokat a Jótündér csapata viszi el személyesen az ország számos pontjára. Ez azt jelenti, hogy karácsonyig minden nap 4-5 család örülhet majd az új, korszerű és energiatakarékos világításának.

Sokakban él még a régi típusú kompakt fénycsövek emléke: kellemetlen fény, egy emberöltő, mire az izzó bemelegszik, és a kívánt fényt adja, fura alak, mely feltűnően kilóg minden klasszikus égőre tervezett lámpából, csillárból. Ezek a Panasonic által gyártott izzók 2700 Kelvin fokos színhőmérsékletükkel, a hagyományos lámpákhoz hasonlóan meleg fényt adnak, ezáltal biztosítva a jó közérzetet.  Nincs szükségük bemelegedési időre, így azonnal a teljes világítási teljesítményt adják. Tervezésükkor oda figyeltek, hogy klasszikus és kompakt alakban is választhatók legyenek. Emellett akár 40 000 órát is világíthatunk velük, és hosszú távon valóban költségmegtakarítást érhetünk el használatukkal.

A Panasonic átlátszó nosztalgia LED lámpája rengeteg elismerést kapott már, amelyek igazolják kiemelkedő teljesítményét és magával ragadó megjelenését. Mint az első olyan LED lámpa, amely külsőre megegyezik a hagyományos átlátszó izzókkal, az átlátszó nosztalgia lámpa megkapta a Japán ‘Good Design Award 2011‘ aranyérmét, 2012-ben a ‘Universal Design Award’, a ‘Universal Design Consumer Favorite’ (fogyasztók kedvence) díjakat, a red dot design átadóján a termék design díjat és az iF Design Awards aranyérmét.
(BrandTrend)