Szeles Mónika dedikált teniszütővel segít

Kategória: SocialBranding.

Admin kategória: Képes hír.

A Vatera aukciós felületén április 18-ig lehet licitálni Szeles Mónika egyedi dedikált teniszütőjére. Az aukcióból befolyó összeget a hazai Ronald Házak működtetésére fordítják, mely lehetővé teszi, hogy a beteg gyermekek a családjuk közelében gyógyulhassanak.

A Women’s Tennis Association (WTA) a legnagyobb női professzionális sportszervezet, nemzetközi szinten szoros kapcsolatot ápol a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvánnyal. Ebben az évben a Magyar Tenisz Szövetség és az alapítvány magyar tagozata között elindult együttműködés keretében Szeles Mónika nagylelkű felajánlást tett az alapítvány számára. A magyar származású kilencszeres Grand Slam győztes teniszezőnő, a Hungarian Ladies Open díjátadóján a Ronald Házak javára történő árverésre adta át dedikált teniszütőjét. Az aukcióból befolyt összeget a hazai Ronald Házak működtetésére fordítják, melyek lehetővé teszik, hogy a szülők a beteg gyermekek közelében lehessenek a kezelési időszak alatt.

jotekonysag

Azok, akik szeretnének erre a különleges teniszütőre licitálni és ezzel egy jó ügyet is támogatni, azok ezt az alábbi linken keresztül tehetik meg: link.
(BrandTrend)