3 Jó Cselekedet CSR program és pályázat

Kategória: SocialBranding.

Admin kategória: Hír.

2017-ben is megszólítják a vállalatokat, hogy egy verseny keretén belül minél ötletesebb, emberibb, nagyobb volumenű jótékonysági tevékenységre ösztönözzék őket, és ezzel egyre színvonalasabb CSR projekteket valósítsanak meg. Szeretnék megmutatni, hogy nem csak a nagyvállalatok, de a kis- és középvállalkozások is bármely szektorból képesek fellépni és tenni a közöny ellen. Minden jó cselekedet számít, így nem csak vállalatok, de civil szervezetek és magánszemélyek jótetteit is be szeretnék mutatni. 2017 „legjeit” a 3 Jó Cselekedet díjátadó gála keretében jutalmazzák.

Szakmai zsűri segítségével négy kategóriában díjazzák azokat a projekteket, kommunikációs megoldásokat, melyek elősegítik a társadalom életszínvonalának javítását.

A teljesség igénye nélkül a korábbi években nem kisebb cégek neveztek a versenyre, mint a dm Kft., az MVM Zrt., a K&H Bank, a Lidl, vagy akár a Vodafone.

A zsűri elnöke az idei évben: Gál Noémi televíziós műsorvezető, a 2017-es 3 Jó Cselekedet kampány arca. A zsűri tagjai: dr. Trunk Zsuzsanna, a BrandTrend ügyvezető igazgatója, valamint Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezető igazgatója.

A program keretén belül versenyt hirdetnek magánszemélyek részére is. Mindenki nevezhet, illetve nevezhető, aki saját, illetve környezete megítélése szerint három olyan jótettet vitt véghez a 2017-es naptári évben, mellyel segítette a közvetlen környezetében élők életét, vagy nagyobb volumenű, társadalmi vagy környezetvédelmi/innovatív jelentőségű tettet vitt véghez.

A 3 Jó Cselekedet program keretén belül idén úgy döntöttek, hogy nem csupán azokat a cégeket és magánszemélyeket szeretnék bemutatni a nagyközönségnek, akik éves tevékenységük során 3 jó cselekedetet hajtottak végre, hanem a szervezők is tenni szeretnének. Életre szeretnének hívni egy összefogást, melynek keretén belül civilek cégek segítségével hajtanak végre egy nagyobb volumenű jótettet.

“Az összefogás keretében történeteket várunk! Történeteket azokról, akiknek segítségre van szükségük: magánszemélyekről, családokról, közösségekről, intézményekről. Magánszemélyek és cégek képviselői is egyaránt beküldhetik jelöltjeiket. A beérkezett beszámolókat szavazásra bocsájtjuk és az a történet, amelyik a legtöbb szavazatot kapta, megkapja a „Az összefogás jegyében” díjat. A megsegítésre jogosító oklevelet 2018 februárjában, a 3 Jó Cselekedet díjátadó gála keretén belül veheti át a jutalmazott.

Szeretnénk, ha a 3 Jó Cselekedet program tömegeket mozgatna meg mind civil, mind pedig céges oldalról. Célunk, hogy példát mutassunk és egy jobb, élhetőbb hellyé tegyük a környezetünket, a világot!”

www.3jocselekedet.hu
(BrandTrend)