Kutyabarát munkahellyé vált a Telenor

Kategória: SocialBranding.

Admin kategória: Képes hír.

2017 nyarán egy kísérleti munkanapot szervezett a Telenor, aminek keretében egy napot a gazdáikkal együtt a kutyák is az irodában és az épületet körülvevő kertben tölthettek. Jelenlétük nem csak gazdáik, hanem az állatbarát munkatársak körében is nagy sikert aratott. A próbanap sikere után szeptembertől minden péntek kutyanap a törökbálinti székházban, a Telenor pedig most összegyűjtve a tapasztalatokat más cégeket és nagyvállalatokat is a kutyabarát munkanapokra buzdít.

„A Telenor házban a modern munkakörülmények mellett számos kényelmi funkció is a rendelkezésünkre áll, így a napi munka mellett feltöltődésre is van lehetőség. Mégis nagyon sokat ad a mindennapokhoz, hogy a hét egy napján a kutyatulajdonosok kedvenceikkel együtt jöhetnek dolgozni: az állatok jelenléte erősíti a pozitív hangulatot és az egymással lazábban együtt dolgozó kollégákat is képes közelebb hozni egymáshoz. Ez javítja a cégen belüli közös munkát, a hatékonyságot, az eredményeket pedig ügyfeleink a szolgáltatásaink jobb minőségén keresztül érezhetik. A kezdeményezés bevezetéséhez a kutyások, a kutyákkal óvatosabb viszonyt ápoló kollégák és az épületüzemeltetési csapat által közösen kidolgozott kutyanap-etikett fontos lépés volt, és a program pozitív hatásainak láttán most ezt a tudást szeretnénk közkinccsé tenni más cégek, vállalatok számára is” – mondta el Kiss Judit, a Telenor HR igazgatója.

„Hogyan legyél kutyabarát munkahely” tippek, trükkök és tapasztalatok gyűjteménye az alábbi linken érhető el: https://connectedlife.telenor.hu/varatlan-vakkantas-a-meeting-kozepen

Kutyanap-01

A Telenor életében a kutyák már többször is szerephez jutottak: a reklámfilmekben rendszeresen felbukkanó négylábúak mellett a mobiltársaság már 2014-ben támogatta a Vigyél Haza Alapítványt a kutyatartóknak és kutyabarátoknak egyaránt hasznos „Vigyél Haza” okostelefonos alkalmazás kifejlesztésében. Az app a gazdiknak segít vigyázni saját kedvencünkre, eltűnése esetén meggyorsíthatja a keresést, valamint örökbefogadásra váró kutyák kereshetők benne az ország minden pontján, illetve a kutyabarát éttermek, szállások és kutyajátszóterek listája is elérhető. Ezen felül a kóbor állatok hazajutását segíti a „kóbor kutyát láttam” bejelentő menüpont, és egy igen fontos funkció, a kutyaelsősegély kisokos is helyet kapott a Vigyél Haza alkalmazásban.

„Nagy öröm számunkra – és természetesen a kutyabarátok számára is -, hogy a Telenor komoly lépéseket tett a hazai kutyabarátság népszerűsítése érdekében. A vállalat vezetése felismerte, hogy egy kis rugalmassággal kutyabarát munkahellyé válhat, még ha egyelőre csak heti egy napon is, de ezzel már több munkavállalójának és kutya-családtagjainak szerzett örömet. Követendő példának tartjuk a Telenor lépését” – fogalmazott Sziládi-Kovács Tibor, a Kutyabarát.hu projektvezetője.
(BrandTrend)