Jogi tudnivalok

A BrandTrend Kommunikációs Tanácsadó Bt. (továbbiakban: BrandTrend Bt.) tájékoztatja Önt, hogy ha az általa üzemeltett oldalakra belép, elfogadja annak feltételeit. 

A BrandTrend Bt. által üzemeltett oldalakon megjelent tartalmak a BrandTrend Bt. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.

A BrandTrend Bt. az oldalakon megjelenő hírek, cikkek, publikációk hiteles átvételéhez a forrás megjelölésével hozzájárul, kivéve az oldalakon található hanganyagokat, melyeknek bármilyen felhasználása csak és kizárólag a BrandTrend Bt. írásos engedélyével lehetséges.

A BrandTrend Bt. az általa üzemeltett oldalakon is a pontos és hiteles megjelenésre és a jogszabályok betartására törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges félreértelmezésekből adódó károkért, valamint az általa elérhető, de mások által létrehozott weboldalak tartalmáért felelősséget nem vállal.

BrandTrend Bt. az általa birtokolt adatokat harmadik fél rendelkezésére nem bocsájtja, védi és bizalmasan kezeli, különös tekintettel a 1992. évi LXIII. törvényre (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) és a 1998. évi VI. törvényre (Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.) Bármikor tájékoztatást kaphat adatai kezeléséről, kérheti adatai módosítását, helyesbítését, törlését.