Médiaajánlat

A www.socialbranding.hu oldallal célunk, hogy támogassuk környezetünket abban, hogy ezen a kihívásokban gazdag üzleti területen a társadalom és a környezet értékeit működésük részévé tegyék, friss ötleteiket és gazdag tapasztalataikat pedig felelős kommunikációjukban másokkal is megosszák, ezáltal is növelve reputációjukat és márkájuk értékét.

A mai fogyasztói központú társadalomban az orientációs rendszer alap eleme a márka. A márkák, vállalatok pedig ma már a legnagyobb hatású társadalmi szereplők közé léptek.

A BrandTrend az üzleti-gazdasági értelmiséget tekinti célcsoportjának, így a hazai közép- és nagyvállalatok vezetőit és alkalmazottait, marketing -és kommunikációs vezetőit, a kormányzati szféra döntéshozóit, a vállalkozókat, cégtulajdonosokat, valamint a gazdasági és üzleti főiskolák, egyetemek hallgatóit. De figyelmet fordít az egyre tudatosabb fogyasztókra is.

A fogyasztók reklámellenes magatartásának fokozódásával a mennyiségi elérés helyett egyre fontosabb és hatékonyabb a minőségi bevonódás. Nagyobb szerepet kap az, hogy a közönség hogyan és milyen motivációkkal használja az adott médiaeszközöket. A BrandTrend erős kötődésű személyes médium, amely társa a felhasználónak. Ez a kötődés pedig az üzenetek magasabb szintű hasznosulását eredményezi. Minél szorosabb a közönség és a médium kapcsolata, annál magasabb az információk visszaidézése.

Nincs két egyforma cég, nincs két egyforma elképzelés.
Hirdetés, pr, szponzoráció, hírlevél és bármilyen együttműködés kialakításában kapcsolat:

E-mail: info@brandtrend.hu